Inici Actualitat A la una del migdia la participació a Taradell per les eleccions...

A la una del migdia la participació a Taradell per les eleccions catalanes 2021 se situa en quasi el 30%

0
COMPARTIR

Noves dades de participació a Taradell per les eleccions catalanes 2021. Segons el registre de dades a cada mesa a la una del migdia, la partipació ja és del 29,69%. En total, han votat 1.484 taradellencs i taradellenques.

De moment, la participació segueix per sota d’anteriors comicis, però ha augmentat i retallat distàncies respecte al 2017 (els comicis catalans rècord en participació a Taradell). En concret, ara són 3,5 punts menys respecte al 2017. En aquelles eleccions del 2017 a la una del migdia havien votat el 33,23% (1.592) de taradellencs amb dret a vot. Mentre que al 2015 el percentatge s’elevava al 38,77% (1.841).

La participació s’ha animat molt a partir de quarts de 12 del matí, coincidint amb la franja recomanda per a la majoria de la població. D’aquesta manera, des de llavors en diverses meses s’han format més cues, tot i que amb força agilitat. Tot i això, la gent vota amb molt ordre i tranquil·litat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments