Inici Actualitat La participació final a Taradell durant les eleccions catalanes 2021 ha estat...

La participació final a Taradell durant les eleccions catalanes 2021 ha estat del 64,59%

0
COMPARTIR

Amb col·legi electoral tancat a Taradell la participació definitiva ha estat del 64,59%. En total han votat 3.229 taradellencs i taradellenques. A aquesta xifra ja hi ha incorporat el vot per correu rebut, que en total ha estat de 356 vots rebuts.

Una participació que ha estat molt més baixa que la que es va registrar al desembre de 2017, quan es va situar en el 88,58% (4.244 vots emesos). Per tant, ha baixat més de 23 punts i un miler de taradellencs no han anat a les urnes respecte al 2017. Al 2015 la participació final va ser del 85,91% (4.080 votants). La participació en aquest 2021 és molt semblant a la que es va registrar fa quinze anys, el 2006, que va ser del 66,84%.

Cal destacar que durant la franja final de 7 a 8 de la tarda, reservada per a positius i contactes estrets aïllats per Covid-19, ha votat poquíssima gent. L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, que està aïllada per ser positiu ha votat poc després de les 7 de la tarda amb total normalitat i de forma molt ràpida.

La jornada electoral ha estat molt tranquil·la. Sobretot a la tarda, quan l’afluència de votants ha baixat de forma dràstica. Al matí, en canvi, sobretot entre les 11 i les 2 del migdia s’han format cues i s’ha hagut de dosificar l’accés per tal que no hi haguessin cues massificades. Tot i així, els votants ho han pogut fer amb total normalitat i seguretat. El dispositiu amb 8 meses totalment separades per tanques i amb pantalles de protecció, gel hidroalcohòlic i desinfectant ha funcionat a la perfecció.

Ara esperem els resultats finals que us donarem tant aviat com els tinguem, juntament amb un anàlisi dels mateixos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments