Inici Actualitat Participació a les 17h a Taradell a les eleccions catalanes 2021: un...

Participació a les 17h a Taradell a les eleccions catalanes 2021: un 52% de votants

0
COMPARTIR

Després de l’impàs del migdia tornem a donar dades de participació a Taradell referent a les eleccions catalanes 2021. A les 5 de la tarda la participació se situa en el 51,93%. Això suposa que han votat un total de 2.596 taradellencs i taradellenques.

Xifres que fan que la participació baixi en poc més de 12 punts respecte a la que es va registrar l’any 2017, quan la participació a les 5 de la tarda era del 64,20% (3.076 votants). Al 2015 a aquesta hora havia votat un 65,99% (3.134 votants). Cal recordar que llavors el cens electoral era menor que el d’aquest 2021 que és d’un total de 4.999 veïns de Taradell amb dret a exercir el vot. Aquí us mostrem les dades comparatives de participació a les 17h en les darreres sis eleccions catalanes:

També cal apuntar que el vot per correu serà més alt en aquestes eleccions 2021 respecte a altres anys i que aquests vots seran comptabilitzats al final de la jornada electoral. Segons l’Ajuntament de Taradell, les peticions de vots per correu que es van demanar era de 365 i caldrà veure si han arribat tots aquests vots per correu postal.

Pel que fa a la logística per votar al Centre cultural Costa i Font, molta tranquil·litat i després de dinar hi ha hagut molta calma i poca gent. Ara mateix no hi ha gens de cues i és molt ràpid votar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments