Inici Actualitat 18h a Taradell a les eleccions catalanes 2021: 55% de participació

18h a Taradell a les eleccions catalanes 2021: 55% de participació

0
COMPARTIR

Segueix la tònica a la baixa en quant a participació a Taradell en aquestes eleccions catalanes 2021. A les 6 de la tarda, i quan queden menys de dues hores per al tancament del col·legi electoral, han passat per les urnes un 55,17% dels veïns de Taradell amb dret a vot. Això, suposa un total de 2.758 persones.

Comparant amb les eleccions 2017, en aquella ocasió a les 6 de la tarda havia votat el 72,99% del cens electoral (3.497). Mentre que a les eleccions catalanes del 2015, a aquella hora ho havia fet el 72,82% (3.458). Per tant, la participació, de moment, està sent 17 punts inferior als comicis del 2017.

Està previst que de 7 a 8 sigui la franja de votació per a les persones que són positiu per Covid-19 o estan confinades per ser contactes estrets. Tot i que la resta de població, també podrà votar durant aquesta hora, s’aconsella que ho faci abans de les 7 de la tarda. Una tarda que està sent molt tranquil·la i calmada en alfuència de gent i que no registra cap tipus de cua a les meses electorals.

Recordem que al final, caldrà sumar els vots per correu que hagin arribat i que seran superiors als habituals en les darreres eleccions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments