Inici Actualitat Ràdio Taradell proposa un concurs de balcons, finestres i aparadors decorats per...

Ràdio Taradell proposa un concurs de balcons, finestres i aparadors decorats per celebrar Carnaval

0
COMPARTIR

Com que aquest any no hi haurà un Carnaval normal per culpa de la Covid-19, Ràdio Taradell, entitat organitzadora, proposa celebrar-lo aquests dies amb un concurs de guarniment de balcons. Així, conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell, l’escola d’arts L’Arpa i l’Associació de Botiguers de Taradell, proposa el concurs ‘Guarneix el teu balcó, finestra o aparador’.

El concurs comença aquest divendres 12 de febrer i estancarà el dissabte 20 de febrer i proposa als veïns de Taradell que decorin el seu balcó o finestra. La temàtica és lliure, amb l’objectiu de posar una mica de color als carrers del poble sense moure’s de casa. En el cas dels aparadors, els participants seran els 30 establiments que rebran una màscara elaborada per l’escola L’Arpa.

El dissabte 20 a la tarda, que és el dia que s’hauria de fer la gran rua de Carnaval, un jurat, format per representants de les colles que van guanyar el Carnaval de l’any passat, de Ràdio Taradell, de l’escola L’Arpa i la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, recorrerà els carrers del poble per escollir els millors balcons, finestres i aparadors.

Els participants s’han d’inscriure enviant un correu a rtaradell@gmail.com, indicant l’adreça del balcó o finestra.
En total, es lliuraran tres premis: dos (valorats en 50 euros cadascun per gastar als comerços de l’ABT) premiaran els millors balcons i/o finestres, i un tercer premi distingirà el millor aparador, amb un trofeu. Es valorarà l’originalitat i creativitat, el disseny, l’ús de materials reciclats i el factor sorpresa.

Els guanyadors s’anunciaran el mateix dia 20 a la tarda a través d’un programa especial des dels estudis de Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments