Inici Actualitat Laia Camprubí, Tati Furriols i Ivan Riera, tres taradellencs que van a...

Laia Camprubí, Tati Furriols i Ivan Riera, tres taradellencs que van a llistes per la CUP, JxCat i PCTC a les eleccions catalanes del 14F

0
COMPARTIR

En les eleccions catalanes d’aquest 14 de febrer de 2021 s’hi podran trobar tres persones vinculades amb Taradell en tres candidatures diferents i ho fan per primera vegada.

D’una banda, l’expubilla de Taradell (2018), Laia Camprubí, forma part de la candidatura de la CUP a la demarcació de Barcelona. Concretament, ocupa el lloc número 37 de la candidatura que encapçala Dolors Sabater. Camprubí està vinculada a la CUP, ja que forma part de l’assemblea territorial de l’Alt Ter i de la secció local de Taradell.

De l’altra banda, el metge i activista que viu a Taradell Carles ‘Tati’ Furriols forma part de la candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona, encapçalada per Laura Borràs. Furriols després de presentar-se i ser escollit en les primàries per triar els llocs de cada circumscripció ocupa el lloc 73.

Finalment, Ivan Riera també forma part d’una candidatura. En concret, va al lloc 29 de la candidatura del Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya (PCTC).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments