Inici Actualitat El Jovent Republicà de Taradell organitza aquest dimecres una recollida de firmes...

El Jovent Republicà de Taradell organitza aquest dimecres una recollida de firmes per l’amnistia dels presos polítics

0
COMPARTIR

El Jovent Republicà de Taradell ha organitzat una recollida de signatures per l’amnistia dels presos polítics, amb motiu de la campanya #FreeThemAll impulsada per l’associació Amnistia i Llibertat, una plataforma ciutadana nascuda per protegir els drets humans i per lluitar contra la repressió.

L’acte tindrà lloc aquest dimecres de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda, a Can Costa i Font. També hi seran el dissabte 23 de gener a la cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon entre 2/4 d’11 del matí i les 4 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments