Inici Actualitat El Carnaval de Taradell del 2021 s’ajorna, però es podria celebrar en...

El Carnaval de Taradell del 2021 s’ajorna, però es podria celebrar en un altre format a la primavera

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell, entitat organitzadora conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell, ha emès un comunicat on anuncia que la rua de Carnaval 2021 s’ajorna. La festa estava prevista per al 20 de febrer, però el context de la Covid-19 ha obligat a prendre aquesta decisió.

Per respecte a la situació que vivim i a tota la gent que està vivint de prop aquesta crisi sanitària, l’organització va prendre aquesta decisió fa algunes setmanes”, apunta el comunicat. Tot i això, hi ha la intenció de celebrar el Carnaval d’aquí a uns mesos, ja que l’organització afirma que la intenció “no és suspendre la festa, sinó adaptar-la a un nou format de cara a la primavera, si la situació del moment ho permet”. Cal destacar que l’ajornament també afecta al Carnaval infantil que s’havia de celebrar el 14 de febrer.

Per això, s’anima als taradellencs i taradellenques a aprofitar les setmanes de confinament per “obrir l’armari i començar a rescatar disfresses”, ja que anuncien que a través de les xarxes socials de Ràdio Taradell durant la setmana de Carnaval es farà disbauxa virtual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments