Inici Actualitat Taradell suspèn la Festa Major d’hivern a causa de la Covid-19 i...

Taradell suspèn la Festa Major d’hivern a causa de la Covid-19 i només programarà dos actes puntuals

1
COMPARTIR

La Festa Major d’hivern de Taradell, més coneguda com a festa de Sant Sebastià, ha quedat suspesa aquest 2021 a causa de la Covid-19 i les mesures restrictives. L’Ajuntament de Taradell ha suspès la gran majoria d’actes, sobretot els que tenen més tradició, i només es pogramaran dos actes molt puntuals.

Així, el proper 20 de gener, festivitat de Sant Sebastià, no hi haurà ni Ball del Ciri, ni balls populars i ni xocolatada popular, ni tampoc la tradicional cercavila dels Gegants de Taradell. Les actuals restriccions no permeten celebrar festes majors ni activitats de cultura popular i tradicional. Tot i que l’Ajuntament de Taradell ha intentat mantenir el Ball del Ciri i les ballades dels grups infantils de l’Esbart Sant Genís, davant la impossibilitat de poder assajar s’ha suspès.

Tampoc es farà la xocolatada popular al carrer Sant Sebastià, seguint ja la suspensió que es va fer durant la festa major d’estiu i per no exposar a ningú. El Consell de Joventut de Taradell tampoc organitzarà cap acte, tot i que més endavant podria recuperar-los.

Per tant, els únics actes puntuals seran un espectacle de màgia del Mag Pota a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Per assistir-hi caldrà reservar prèviament al mail reserves@taradell.cat (específicant el nom de la família, el nombre d’assistents i un telèfon). I a les 5 de la tarda també a can Costa es farà la presentació de la Cooperativa +65.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marta Molist
Marta Molist
17 gener 2021 23:25

Festa Major d’hivern:

El nostre Patró Sant Sebastià protector d’epidèmies, el poble sempre l’ha recordat i honorat festivament. Cada època amb el seu estil… I sense oblidar l’Ofici Solemne a l’Església Parroquial.

Aquest any patim una nova pesta, el Covid19. Penso que més que mai amb proteccions i a l’aire lliure s’hauria d’haver festejat també i potser d’una manera diferent el Sant. Si més no per respecte als nostres avantpassats amb la seva devoció.

Però no serà així.

Que l’Ofici Solemne, la pregària i la seva intercessió ens faci dansar el cor i confiar i esperar temps millors.

Marta