Inici Actualitat Recollida de signatures a Taradell perquè Junts per Catalunya es pugui presentar...

Recollida de signatures a Taradell perquè Junts per Catalunya es pugui presentar a les eleccions del 14 de febrer

0
COMPARTIR

Taradell acollirà aquest dimecres 30 de desembre una parada de recollida de signatures a favor de Junts per Catalunya perquè es pugui presentar a les eleccions catalanes del proper 14 de febrer. El motiu d’aquesta recollida és que, com a nova formació que concorre a uns comicis al Parlament de Catalunya, necessita presentar uns avals equivalents a un 0,1% del cens electoral de cada circumscripció, és a dir, entre uns 5.600 i 6.000 avals.

La parada per signar per Junts estarà ubicada al Passeig Domènec Sert, cantonada amb la carretera de Balenyà, de 6 a 8 de la tarda. Junts per Catalunya té previst presentar-se a les properes eleccions catalanes amb l’actual portaveu de JxCat al Congrés Laura Borràs, com a candidata, juntament amb Carles Puigdemont.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments