Inici Actualitat Dijous celebrarem unes campanades confinades de migdia

Dijous celebrarem unes campanades confinades de migdia

0
COMPARTIR

Davant el context Covid-19 que vivim i per tal de dinamitzar una mica socialment, des d’aquesta web i en col·laboració amb un grup de taradellencs proposem celebrar les ‘Campanades confinades’ aquest 31 de desembre. La convocatòria serà 3/4 de 12 del migdia davant l’olivera de l’església Sant Genís de Taradell per tal de celebrar, de forma avançada, les dotze campanades en un format petit i sense aglomeracions.

Es tracta d’una convocatòria totalment voluntària i amb la intenció de mantenir distàncies i prevenció i ús de mascaretes. Els qui vinguin han de portar-se allò que necessitin per celebrar les campanades: cotilló, cava per brindar, raïm, olives, disfressa, etc. Quan soni el campanar a les 12 del migdia farem les campanades per desitjar un 2021 lliure de Covid-19 i en el qual ens puguem tornar a retrobar en actes culturals, socials i festius amb tota la normalitat. Agrairem que un cop acabat es recullin possibles deixalles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments