Inici Actualitat Més de 80 voluntaris recullen 350 quilos de deixalles en poques hores...

Més de 80 voluntaris recullen 350 quilos de deixalles en poques hores a l’entorn de Taradell

0
COMPARTIR

En només unes hores aquest dilluns al matí s’han recollit 350 quilograms de deixalles, residus i escombraries a l’entorn natural de Taradell. La iniciativa ha comptat amb una matinal per netejar alguns indrets de l’entorn i hi han participat una vuintantena de voluntaris.

Un cop inscrits a la Plaça de les Eres a cada grup de voluntaris se’ls ha assigant una zona concreta del municipi i se’ls ha donat bosses i guants per poder recollir les deixalles. Els diferents grups han arribat a reunir deixalles que han ocupat un total de 67 bosses d’escombraries. S’hi ha trobat de tot, moltes llaunes, ampolles, papers, plàstics i, fins i tot, cartells, pneumàtics, mobles i extintors.

Totes les bosses de deixalles s’han deixat en punts identificats del municipi perquè al final fossin recollits per una furgoneta que els ha portat a la deixalleria municipal. La iniciativa de l’Ajuntament de Taradell pretenia, no només netejar l’entorn de deixalles, sinó també conscienciar i sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir un poble net.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments