Inici Actualitat Llinarsport SL seguirà sent l’empresa que gestionarà l’EAS Taradell

Llinarsport SL seguirà sent l’empresa que gestionarà l’EAS Taradell

0
COMPARTIR

L’empresa Llinarsport SL, actual gestora de l’EAS Taradell, ha estat l’empresa que ha guanyat el concurs públic del contracte de prestació de serveis esportius a les instal·lacions de l’Espai d’Aigua i Salut (EAS) i de la sala d’entrenament funcional del pavelló d’esports El Pujoló. En el darrer ple municipal d’aquest desembre es va aprovar l’adjudicació del contracte.

Així, Llinarsport-Fundació Claror serà l’empresa gestora els propers 3 anys per un preu total de 1.527.216 euros (sense iva). És a dir, uns 509.000 euros anuals. Tot i això el contracte es pot prorrogar any a any fins a un màxim de 2 anys més.

Al concurs per guanyar la prestació de serveis s’hi van presentar dues empreses. L’altra era Compass Yacht SL, però no va complir alguns requisits previs per ser contemplada.

Aquesta era la primera vegada que es tornava a licitar el contracte de prestació de serveis de l’EAS després de la seva posada en marxa l’1 d’abril de 2015.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments