Inici Actualitat Aquests són els guanyadors del concurs de dibuix de la Festa dels...

Aquests són els guanyadors del concurs de dibuix de la Festa dels Drets dels Infants 2020

0
COMPARTIR

Cada any el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) El Puntal i l’Ajuntament de Taradell organitzen la Festa dels Drets dels Infants que es commemora el dia 20 de novembre. Enguany,  degut a la Covid, es va decidir acostar aquesta celebració a les cases de tots els infants de poble amb l’objectiu de reivindicar la importància que els infants puguin ser lliures, jugar i aprendre.  

Així doncs, es van preparar uns sobres que recollien un conjunt d’activitats perquè tots els infants del municipi recordessin aquesta data tant assenyalada i se’ls animava a dibuixar-se les mans i  penjar-la a la finestra de casa seva.  

Els sobres, que es van repartir a través de l’escola, contenien un dibuix de la Rita Sañé, pintora i professora d’art de l’escola municipal l’Arpa, una recepta de cuina, una proposta de crear un joc de parelles, recomanacions de llibres de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell relacionats amb el joc i un punt de llibre fet per els nens i nenes del Puntal.

La setmana del 20 del novembre es va penjar una pancarta feta pels joves del Puntal amb la  frase de Francesco Tonucci “Els aprenentatges més importants es fan jugant” a l’Ajuntament.

Tot i les circumstàncies d’aquest any, s’ha mantingut una de les activitats principals: el Concurs de dibuix dels drets dels Infants, celebrant-ne la 8ª edició amb la temàtica el “Dret a jugar”. El  concurs ha comptat amb una bona participació i el 17 de desembre a Ràdio Taradell es van  anunciar les persones guanyadores d’enguany: 

En la Categoria de P3, P4 i P5: 

 • 1r premi: Maria Pujadas Alabau
 • 2n premi: Najlaa Taorirt
 • 3r premi: Àlex Ávila Cobos

En la Categoria de cicle inicial: 

 • 1r premi: Júlia Serra Godayol
 • 2n premi: Júlia Bobé Bansell
 • 3r premi: Queralt Guijosa Lapeira

En la Categoria de cicle mitjà: 

 • 1r premi: Núria Escamilla Sañé
 • 2n premi: Duna Garcia Vilaró
 • 3r premi: Arnau Garcia de Amo

En la Categoria de cicle superior: 

 • 1r premi: Arlet Reniu Casanovas
 • 2n premi: Bruna Codinach Brugalla
 • 3r premi: Jan Nogué Aulet
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments