Inici Actualitat Zoo Studio, del taradellenc Gerard Calm, també triomfa als premis europeus de...

Zoo Studio, del taradellenc Gerard Calm, també triomfa als premis europeus de disseny gràfic

0
COMPARTIR

Després dels quatre guardons als Premis ADG Laus 2020 de disseny gràfic i comunicació visual, el taradellenc Gerard Calm, a través de l’empresa Zoo Studio, ha aconseguit un premi als ADCE Awards, els premis de disseny europeus. Es tracta dels premis més importants a nivell europeu.

Aquest dijous es van lliurar els guardons, on només hi poden accedir els projectes catalans premiats als Laus. En una gala telemàtica, Calm i Zoo Studio van ser guardonats amb el premi Or en la categoria packaging, precisament pel projecte ‘Costenc’, un pack i etiqueta per a Set&Ros, que ja es va endur fa unes setmanes el Laus d’Or.

A més, també van rebre una nominació amb el llibre per al projecte ‘L’Escaleta’ d’Abalon Books.

Laus d’Or per al projecte ‘Costenc’ – Detall de l’etiqueta
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments