Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza dissabte un acte per a La Marató de...

Ràdio Taradell organitza dissabte un acte per a La Marató de TV3

0
COMPARTIR

Un any més, Taradell es torna a mobilitzar per a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra el coronavirus. Aquest cop, el tradicional festival amb la participació de les entitats es transforma en un programa especial de Ràdio Taradell, que es farà dissabte des de la sala gran del Centre Cultural Costa i Font.

Ràdio Taradell prepara un programa amb entrevistes i actuacions. A partir de les 6 de la tarda, passaran per l’escenari de Can Costa testimonis (afectats pel coronavirus, professionals de la salut i l’assistència, voluntaris…) per explicar la seva història. Uns testimonis que es combinaran amb les actuacions de Guillem Soler, Dami Àlvarez i La Serra Music Band, entre d’altres.

Obert al públic i en streaming

El programa es farà obert al públic, amb limitació d’aforament, i també es podrà seguir en directe a través de Ràdio Taradell i es podrà veure en streaming a través de les xarxes socials de Ràdio Taradell.

El programa, organitzat per l’emissora, té el suport de l’Ajuntament de Taradell, a través de les regidories de Joventut i Benestar Social i de Festes i Entitats, i també de les entitats del poble. Durant l’acte, també hi haurà guardioles i s’anunciaran els diners recaptats per les entitats.

L’objectiu del programa és fer una crida per fer créixer el marcador de La Marató, que tindrà el seu dia principal diumenge amb el programa de TV3, en un any excepcional, en què serà molt important la recaptació, però ho serà més encara la participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments