Inici Actualitat El Barça fa valer la seva superioritat i guanya al CP Taradell...

El Barça fa valer la seva superioritat i guanya al CP Taradell per 1 gol a 7

0
COMPARTIR

El CP Taradell s’enfrontava contra un dels grans favorits al títol, el Barça, que no es podia permetre escapar cap punt per atrapar al conjunt gallec. Els taradellencs venien de perdre per 3 gols a 5 contra el Caldes, i els blaugranes de guanyar a l’Igualada per 5 gols a 3.

La primera meitat el CP Taradell va aconseguir aguantar les envestides inicials dels blaugranes. De fet, van sobreviure 15 minuts sense encaixar cap gol. El Barça no es va avançar en el marcador fins als últims 10 minuts. Pablo Álvarez va anotar l’1 a 0. I pocs minuts després van arribar dos gols més, obres d’Hélder Nunes i Joao Rodrigues. Una de les jugades més destacades del primer temps va ser l’aturada d’Albert Dalmau, al penal executat per Joao Rodrigues.

A la segona meitat, els blaugranes van seguir amb la mateixa intensitat. De fet, en els primers cinc minuts de la represa, Pablo Álvarez i Matias Pascual van transformar el 0 a 5. Daniel Rodríguez va disposar d’una gran oportunitat des de la falta directa, però Aitor Egurrola va aturar el llançament. En l’últim quart d’hora, els blaugranes encara van marcar dos gols més, per part de Nil Roca i Pablo Álvarez. Els taradellencs, que encara no havien pogut marcar cap gol al Barça a l’OK Lliga des del seu ascens, ho van aconseguir. Jacint Molera va ser l’autor del gol de l’honor, superant al recentment entrat Arnau Martínez (1-7).

El CP Taradell tornarà a jugar el diumenge vinent a la pista d’un rival directe, contra el Mataró, a les quatre de la tarda. Aquest serà l’últim partit de l’any 2020.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments