Inici Actualitat L’atur de Taradell del novembre de 2020 no puja ni baixa

L’atur de Taradell del novembre de 2020 no puja ni baixa

0
COMPARTIR

Cap tipus de disminució o augment de l’atur durant el mes de novembre de 2020 a Taradell. Després de dos mesos consecutius a la baixa, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’atur registrat a Taradell continua sent 246 persones sense feina, la mateixa xifra que a l’octubre (8,11%).  Respecte a fa un any, llavors al setembre de 2019 hi havia 242 taradellencs o taradellenques a l’atur.

A Osona, l’atur registrat durant el novembre ha baixat lleugeramnt. Va disminuir en 50 persones. Ara mateix hi ha 8.857 osonencs sense feina (11,42%). Fa un any la xifra d’aturats, però, era molt més baixa, 7.496 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments