Inici Actualitat El Centre Cultural Costa i Font aplica un nou sistema d’accés a...

El Centre Cultural Costa i Font aplica un nou sistema d’accés a les sales de reunió

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font disposa d’un nou sistema de tancament i obertura de les sales. Es tracta d’un sistema amb tecnologia ILOQ, de panys amb obertura programable mitjançant una clau, que els usuaris, entitats i associacions de Taradell disposaran per accedir a les sales segons el dia i hora que hagin reservat. L’objectiu és establir un control d’accés al recinte i disposar de més flexibilitat dels espais del centre.

La Sala del Mig, la Sala Gran i les sales de reunions (Sala Lluïsos, Sala Gasanovas i Sala Molet) seran gestionades per aquest servei, que té l’avantatge d’oferir unes opcions d’accés il·limitades, ja que una sola clau pot tenir assignacions múltiples i horaris diferents en diferents sales.

Així mateix, altres dependències de Can Costa d’ús restringit al personal del centre, també s’han equipat amb aquest nou sistema de panys. Això implicarà una major seguretat, ja que s’evitarà el risc de tenir diverses còpies de claus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments