Inici Actualitat El taradellenc Gerard Calm, amb l’equip de Zoo Studio, guanya un or...

El taradellenc Gerard Calm, amb l’equip de Zoo Studio, guanya un or i 3 bronzes als Premis Laus 2020 de disseny gràfic

0
COMPARTIR
Laus Bronze per al logotip del projecte 'L'Escaleta'

El taradellenc Gerard Calm, membre de l’equip Zoo Studio, va triomfar aquest dijous a l’entrega dels Premis ADG Laus 2020 de disseny gràfic i comunicació visual. Si fa dos anys va endur-se tres premis (1 plata i 2 bronzes), aquest 2020 ha aconseguit no només un Laus Or, sinó també 3 Laus Bronze.

Laus d’Or per al projecte ‘Costenc’

La cerimònia es va fer forma virtual i complia la 50a edició dels ADG Laus, on es van presentar més de 1.200 projectes que van ser valorats per premiar les propostes més creatives. Un dels 34 Laus d’Or que es van lliurar va ser per l’empresa Zoo Sutdio de Gerard Calm. Concretament, per al projecte ‘Costenc’, un pack i etiqueta per a Set&Ros.

Laus d’Or per al projecte ‘Costenc’ – Detall de l’etiqueta

El reconeixement no es va quedar aquí, sinó que també van aconseguir 3 Laus Bronze. Un d’ells en la categoria Gran públic Unitat de pack i/o etiqueta al projecte ‘Bean to Bar MX’ per al Museu de la Xocolata de Barcelona. El segon bronze va ser per a la categoria logotip i el projecte ‘L’Escaleta’ del mateix client. I el tercer bronze va ser en la categoria llibre complet per al projecte ‘L’Escaleta’ d’Abalon Books.

Laus Bronze per al projecte ‘Beans to Bar MX’

En total es van premiar 346 projectes amb només 5 Grand Laus, 1 Young Talent, 34 Laus Or, 85 Laus Plata i 217 Laus Bronze, juntament amb 1 Laus d’Honro i 1 Laus Empreses i Entitats, i 4 Laus Aporta a dos professionals i dos estudiants.

Laus Bronze al projecte de llibre ‘L’Etiqueta’
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments