Inici Actualitat Segon mes consecutiu amb baixada de l’atur durant l’octubre de 2020 a...

Segon mes consecutiu amb baixada de l’atur durant l’octubre de 2020 a Taradell

0
COMPARTIR

L’atur registrat durant el mes d’octubre de 2020 a Taradell va baixar i ja s’acumulen dos mesos consecutius amb disminució. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’atur registrat a Taradell al a l’octubre va ser de 246 persones sense feina, és a dir, 12 persones menys que al setembre (8,11%).  Respecte a fa un any, llavors al setembre de 2019 hi havia 236 taradellencs o taradellenques a l’atur.

A Osona, l’atur registrat a l’octubre també ha anat a la baixa. Va disminuir en 217 persones. Ara mateix hi ha 8.907 osonencs sense feina (11,42%). Fa un any la xifra d’aturats, però, era molt més baixa, 7.449 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments