Inici Actualitat Taradell.com i Veu Animal posen en marxa una secció per afavorir l’adopció...

Taradell.com i Veu Animal posen en marxa una secció per afavorir l’adopció d’animals

0
COMPARTIR

Des d’avui aquesta web disposarà d’una secció específica dedicada a promoure l’adopció d’animals que necessiten acollida. En col·laboració amb l’Associació Veu Animal Taradell anirem publicant fitxes d’animals que estan en disposció de ser acollits.

La secció mostrarà una fitxa de cada animal amb una imatge, el seu nom, la raça, el gènere, la data de naixement i una descripció de les característiques i del caràcter. Al mateix temps també anirem exposant curiositats o informacions entorn dels animals o mascotes que poden ser poc conegudes per la majoria.

Per començar amb la secció hi trobareu els 3 primers gats que estan en disposició de ser adoptats per qui vulgui acollir-los i donar-los un sostre on viure. Podeu consultar-ho sempre a l’espai SECCIONS del menú principal a l’apartat LA VEU ANIMAL.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments