Inici Actualitat El taradellenc Adrià Ramírez presidirà l’associació per la Promoció del Transport Públic

El taradellenc Adrià Ramírez presidirà l’associació per la Promoció del Transport Públic

0
COMPARTIR
Adrià Ramírez amb samarreta vermella

L’Associació per la Promoció del transport Públic (PTP) va celebrar el passat 8 d’octubre l’assemblea general, que va servir per renovar la junta. El nou president serà el taradellenc Adrià Ramírez, que fins ara era responsable de relacions amb les seccions territorials. Substitueix en el càrrec a Ricard Riol, president en els últims 13 anys, i a Manel Ferri, president en funcions els darrers mesos.

Ramírez ja formava part de la junta rectora de l’associació des del 2014. El taradellenc durant l’Assemblea va expressar la voluntat d’impulsar la mobilitat sostenible i els transports en comú en un moment en el qual les pautes de mobilitat estan canviant.

La PTP és l’única associació dedicada en exclusiva a la defensa del transport públic col·lectiu a Espanya. Es tracta d’una organització no governamental, sense ànim de lucre i declarada d’interès públic, que va néixer el 1993 a Barcelona amb l’objectiu de resituar una política d’infraestructures centrada en l’automòbil i en favor d’un model de mobilitat més integrat socialment i més respectuós amb l’entorn.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments