Inici Actualitat Torna el teatre a Taradell amb la posada en escena de ‘Parèntesi’...

Torna el teatre a Taradell amb la posada en escena de ‘Parèntesi’ aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font tornarà a programar i acollir teatre aquest cap de setmana. Un grup de joves posaran en escena la comèdia ‘Parèntesi, inspirada en l’obra ‘El nom’ de la Patellière i Mathieu Delaporte adaptada al català per Jordi Galceran.

L’obra teatral es posarà en escena aquest dissabte i diumenge. Dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda. Per assistir-hi cal reservar prèviament enviant un mail a judittuneu@gmail.com o un missatge de whatsapp al 679094818 (indicant el nom i cognom de la reserva, el nombre de persones, el dia i lloc de l’obra, i un telèfon de contacte). L’entrada és gratuïta i es farà el sistema de taquilla inversa amb donació voluntària un copa finalitzada l’obra.

La comèdia compta amb cinc actors: Marta Bigas, Joan Casulleras, Xinhe Ren, Jofre Bardolet i Judit Tuneu. ‘Parèntesi‘ versa sobre les relacions humanes i sobre el nom d’un nadó que encara ha de nèixer i que en el marc d’un sopar genera un seguit de retrets.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments