Inici Actualitat Taradell rebrà un ajut de la Diputació de Barcelona per fomentar l’autoconsum...

Taradell rebrà un ajut de la Diputació de Barcelona per fomentar l’autoconsum fotovoltaic a l’EAS

0
COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha aprovat les subvencions per a 60 instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques d’autoconsum de municipis. Un d’ells és Taradell, que rebrà l’ajut per instal·lar plaques solars i fomentar l’autoconsum a l’EAS Taradell de cara al 2021.

Aquests ajuts per a instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum tenen per objectiu reduir els consums energètics dels edificis municipals i els costos de la compra d’energia elèctrica, a la vegada que comportaran una important reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) responsables del canvi climàtic. La subvenció finançarà fins al 70% de la instal·lació, amb un topall màxim de 15.000 euros per municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments