Inici Actualitat La UD Taradell se situa líder en golejar el Tona B en...

La UD Taradell se situa líder en golejar el Tona B en un partit completíssim

0
COMPARTIR

Golejada del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Tona B al municipal de la Roureda. Els taradellencs han superat els tonencs per 4 a 0 en un partit molt complet. I a la segona jornada se situen en primera posició per diferència de gols.

La primera part ha començat amb domini taradellenc, sobretot durant la primera mitja hora. Dues rematades de cap de Vila i Canó en els primers minuts han estat les millors aproximacions. El Tona s’ha acostat al minut 15 en un córner passat que un jugador ha rematat a la part exterior de l’escaire quan estava sense angle. Però al minut 18 Canó ha marcat l’1 a 0 quan li ha caigut una pilota a l’interior de l’àrea petita i ha superat el porter amb un xut amb l’esquerra. Els tonencs havien reclamat mans. Una falta molt innocent del tonen poc després i una ocasió clara al minut 27 amb una vaselina massa alta, després d’una indecisió de la defensa taradellenca han estat les millors ocasions del Tona. En canvi, el Taradell ha respost al 32 amb un xut ras d’Orriols que el porter ha hagut d’enviar a córner i un xut exterior de Sala que ha sortit fregant el pal un minut després. Amb 1 a 0 ha arribat el descans.

La segona part ha estat de clara superioritat taradellenca. Als 4 minuts Honda rematant un córner des del segon pal ha posat el 2 a 0. Semblava reaccionar el Tona, però sense cap arribada clara. En canvi, el Taradell ha marcat el tercer al minut 75. Centrada per la dreta de Cirera i Vila ha rematat de cap direcció al pal allunyat posant el 3 a 0. Tot i alguna arribada sense trobar els tres pals del Tona, a la part final el Taradell ha arrodonit el marcador. Al minut 86, en un dos contra u, Vila ha cedit la pilota perquè Erik marqués a plaer i posés el 4 a 0 definitiu.

Jornada rodona pel Taradell que suma dues jornades sense rebre cap gol i ha pogut donar descans a jugadors importants que estaven tocats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments