Inici Actualitat Aquest divendres arriba una nova edició del cicle de projeccions ‘Taradellencs pel...

Aquest divendres arriba una nova edició del cicle de projeccions ‘Taradellencs pel món’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell comença una nova edició del cicle de projeccions ‘Taradellencs pel món‘. Des de l’any 2003 s’organitza el cicle per difondre la secció de senderisme, excursionisme i viatges de la biblioteca i alhora donar l’oportunitat als viatgers taradellencs de compartir la seva experiència viatgera.

La primera projecció que es portarà a terme és ‘La volta al món en 80 dies‘ amb Lluís Verdaguer. Tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre a la Sala 1, al Centre Cultural Costa i Font. Una sessió en què Lluís Verdaguer explicarà l’experiència de fer La volta al món en 80 dies.

Des del 2007 fins a l’actualitat, l’activitat es porta a terme durant quatre divendres del mes d’octubre. Aquest mes les projeccions seran les següents: ‘La volta al món en 80 dies‘ amb Lluís Verdaguer; ‘Madagascar, Brasil, Uganda. És veritat que la natura és sàvia?‘, amb Jaume Sañé; ‘Geòrgia. El gran Caucas‘, amb Joan Roqué i M. Teresa Simó i ‘GR 11, caminar‘, amb Gerard Roma.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments