Inici Actualitat Descens de l’atur a Taradell durant el setembre de 2020

Descens de l’atur a Taradell durant el setembre de 2020

0
COMPARTIR

L’atur registrat durant el mes de setembre de 2020 a Taradell va baixar lleugerament, després d’un agost amb un augment considerable. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’atur registrat a Taradell al setembre va ser de 258 persones sense feina, és a dir, 9 persones menys que a l’agost (8,18%).  Respecte a fa un any, llavors al setembre de 2019 hi havia 239 taradellencs o taradellenques a l’atur.

A Osona, l’atur registrat al setembre també ha anat a la baixa. Va disminuir en 320 persones. Ara mateix hi ha 9.124 osonencs sense feina (11,79%). Fa un any la xifra d’aturats, però, era molt més baixa, 7.421 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments