Inici Actualitat El CP Taradell encaixa una contundent derrota a la Corunya per 15...

El CP Taradell encaixa una contundent derrota a la Corunya per 15 gols a 1

0
COMPARTIR

El CP Taradell no va poder fer res contra un Liceu molt efectiu a porteria. L’actuació brillant del francès Roberto Di Benedetto amb 6 gols col·loca als gallecs en primera posició. L’aspecte positiu del partit va ser el debut en aquesta temporada de Miquel Gorchs, que va jugar els últims 15 minuts.

Al primer temps, els dos rivals van sortir molt emparellats, amb repartiment d’ocasions però amb un Liceu que dominava gran part de la possessió. No va ser fins passats els primers 10 minuts, que van arribar els gols. En un minut i mig, César Carballeria, Marc Grau i Roberto Di Benedetto van marcar els primers tres gols del partit. Els taradellencs intentaven reaccionar, però la intensa pressió dels gallecs ofegava qualsevol intent d’atac. Als últims 10 minuts, el Liceu anotava el 4 a 0, mitjançant Roberto Di Benedetto. Uns segons més tard, Dani Rodríguez veia la targeta blava i Jordi Adroher no perdonava per transformar el 5 a 0. El CP Taradell seguia sense trobar la fórmula de frenar la ferida, i encaixava 3 gols més gràcies a Oruste, Marc Grau i Roberto Di Benedetto. El gol de l’honor arribaria en els darrers tres minuts. Marc Soler va ser l’autor del gol aprofitant la bola que va quedar morta a l’interior de l’àrea, després de l’aturada de Carles Grau, a un llançament previ de Marçal Casadevall.

Ja al segon temps, el Liceu va seguir mantenint el ritme de la primera part. En els primers 6 minuts, Roberto Di Benedetto i Platero van anotar dos gols més (10-1). Als 15 minuts de la represa, Jacint Molera veia targeta blava i Jordi Adroher feia l’11 a 1. Tot seguit, era el torn de Víctor Crespo amb una falta directa, per la targeta blava a Roberto Di Benedetto, però no va ser capaç de superar a un ben col·locat Carles Grau. I ja en els últims 11 minuts van arribar la resta de gols. David Torres, Roberto Di Benedetto en dues ocasions i Daniel López deixaven un contundent marcador de 15 gols a 1.

El pròxim partit del CP Taradell serà contra el Vendrell el dissabte 10 d’octubre, a les 6 de la tarda al Pavelló del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments