Inici Actualitat La diputada d’ERC Pilar Vallugera presenta a Taradell el llibre d’Oriol Junqueras...

La diputada d’ERC Pilar Vallugera presenta a Taradell el llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira

0
COMPARTIR

La diputada d’ERC al Congrés Pilar Vallugera ha estat aquest divendres al vespre a Taradell en la presentació del llibre ‘Tornarem a vèncer”, d’Oriol Junqueras i Marta Rovira. En un acte, que ha reunit una trentena de persones a la sala gran del Centre cultural Costa i Font, Vallugera ha insistit que cal preparar-se per un nou embat després del de l’1 d’octubre de 2017. “Hem de convèncer. Vol dir rebaixar la por d’aquells que no ens coneixen, explicant que estem construint un pais per tothom. L’unica manera de conèixer-nos és quan governem per ells”, ha dit.

Vallugera també ha afirmat, referint-se al llibre de Junqueras i Rovira, que “no ens hem rendit, persisitirem fins al final i farem un nou embat. Necessitava no només que ho diguéssin, sinó que també ho escrivissin”. Durant la seva intervenció també ha explicat que s’està passant un dol, que no es va avaluar correctament l’estat espanyol i que objectivament la situació sobiranista és millor que fa deu anys. I ha insisit en actuar bastant-e en “la intel·lilgència, la cautela i no parar mai”.

L’acte també ha actuat amb l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i el president de la secció local d’ERC, Jordi Freixas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments