Inici Actualitat Es busquen professionals de Taradell que vulguin prestar serveis en la futura...

Es busquen professionals de Taradell que vulguin prestar serveis en la futura cooperativa ‘Més 65’

0
COMPARTIR

Abans de finals d’any es presentarà a Taradell una cooperativa que pretén donar servei a les persones majors de 65 anys del poble. Aquesta iniciativa, liderada per Emília Bosch, té per objectiu facilitar la vida a persones grans que requereixin de determinats serveis, gestions o necessitats.

En definitiva, ocupar-se de tasques quotidianes com facilitar la compra, transport, avisar un llauner o fuster, gestionar una reparació… i un llarg etcètera de necessitats simples que per a una persona gran es poden convertir en un problema a una determinada edat. Per això, la futura cooperativa fa una crida per a autònoms i professionals que vulguin oferir el seu servei i formar part d’una borsa. En cas de necessitar-los, la cooperativa és la que gestionarà l’avís i el pagament del servei. Qui hi estigui interessat pot posar-se en contacte a través d’aquest mail: eboschm@gmail.com

Actualment, ja hi ha una quinzena de professionals que formen part de la borsa i ofereixen el seu servei a la futura cooperativa.

Es calcula que a Taradell hi ha unes 2.400 persones majors de 65 anys, que podrien ser potencialment usuaris i socis de la cooperativa. Aquesta iniciativa pretén comptar amb un consell rector on hi hagi participació de l’Ajuntament de Taradell, la Mancomunitat La Plana, els socis i professionals. Durant aquest any ha realitzat enquestes als veïns de Taradell per conèixer l’acollida i necessitat que hi ha i també s’han celebrat dos focus grups al juny per concretar inquietuds. Properament, està previst fer la presentació oficial de la cooperativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments