Inici Actualitat Concentració de protesta a Taradell contra la inhabilitació del Suprem al President...

Concentració de protesta a Taradell contra la inhabilitació del Suprem al President de la Generalitat Quim Torra

0
COMPARTIR

El davant de l’Ajuntament de Taradell ha reunit aquest dilluns a la tarda desenes de taradellencs i taradellenques en una concentració de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem inhabilitant políticament el Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra.

L’acte, que ha durat un quart d’hora, ha reunit quasi unes 200 persones i presidit per la pancarta ‘Llibertat Presos Polítics’ que penja d’un dels balcons del consistori taradellenc. L’alcaldessa Mercè Cabanas i el portaveu de Junts per Taradell Santi Estragués han llegit la moció de rebuig que ha redactat l’Associació de Municipis per la Independència. La coordinadora de l’ANC Taradell, Maria Godayol, ha llegit el manifest de l’Assemblea. En els dos escrits moltes referències a la judicialització de la política, la persecució dels representants independentistes i la determinació per aconseguir la República catalana. La concentració ha acabat amb el cant dels Segadors i amb crits d’Independència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments