Inici Actualitat Una butlleta de Taradell guanya 2.000 euros al mes durant 10 anys...

Una butlleta de Taradell guanya 2.000 euros al mes durant 10 anys en un sorteig de l’ONCE

0
COMPARTIR

Una butlleta segellada a Taradell va guanyar aquest dissabte un dels dos ‘Sueldazos’ que reparteix l’ONCE. En concret, va guanyar 2.000 euros al mes durant 10 anys. L’altra butlleta va ser segellada a Mogro (Cantàbria).

La butlleta de Taradell va ser segellada al quiosc que està ubicat a la carretera de Montrodon i va ser venuda per Abel Gómez Mesón. L’ONCE ofereix durant els caps de setmana més de 5.000 euros al mes durant 20 anys a una sola butlleta del número i sèries premiats en la primera extracció. I també premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius a les quatre butlletes dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments