Inici Actualitat La trobada gegantera de Taradell d’aquest 2020 no se celebrarà

La trobada gegantera de Taradell d’aquest 2020 no se celebrarà

0
COMPARTIR

La situació de pandèmia ha obligat a suspendre la 27a edició de la Trobada de Gegants de Taradell. L’activitat s’havia de celebrar aquest diumenge, últim del mes de setembre, com és habitual. La Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell, però, ha decidit suspendre-la a causa de la Covid-19 per prudència i per evitar aglomeracions de gent.

Des del mes d’abril, totes les convocatòries i activitats on els Gegants de Taradell havien de participar han estat anul·lades. Únicament, van fer ballada per la Festa Major d’estiu a la Plaça i en un espai totalment perimetrat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments