Inici Actualitat Es rehabiliten les escales d’accés al pavelló El Pujoló

Es rehabiliten les escales d’accés al pavelló El Pujoló

0
COMPARTIR

Des d’avui dimecres s’està realitzant una actuació per rehabilitar les escales d’accés al pavelló municipal El Pujoló. L’actuació la realitza una empresa externa a l’Ajuntament, ja que feia temps que estaven en mal estat i suposava un perill per les persones que hi accedien.

Es tracta de les escales que hi ha al carrer Catalunya. Segons l’Ajuntament de Taradell, l’actuació consisteix en desmuntar els esglaons, sanejar el suport de la solera i muntar de nou els esglaons. Els treballs per rehabilitar les escales duraran uns dies i l’accés per aquesta zona només es podrà fer a través de la rampa de costat o pel carrer de les Abelles o el camí del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments