Inici Actualitat Obrim un nou canal de difusió de Taradell.com a través del telegram

Obrim un nou canal de difusió de Taradell.com a través del telegram

0
COMPARTIR

Amb la voluntat de ser més eficients i informar d’allò que passa a Taradell, des d’avui incorporem una nova xarxa social de difusió informativa. Hem obert un canal públic a Telegram, on també donarem informació d’allò que a través de la web anem publicant i difonent. A més, aquest canal també servirà per informar d’esdeveniments d’última hora o algun canvi que requereixi de major celeritat i que no calgui d’una notícia a la web.

Per seguir-nos a Telegram només cal que tingueu un compte d’aquesta xarxa social i busqueu taradell.com i poseu ‘Join’. També us podeu sumar al canal a través d’aquest enllaç.

La idea inicial és que cada dia al migdia i al vespre, sempre i quan hi hagi informació d’interès, difondrem aquells fets, notícies o esdeveniments que puguin ser del vostre interès. Sempre tenint com a punt de referència Taradell o els taradellencs i taradellenques.

Les altres xarxes socials

A banda de Telegram, des de fa temps la web també difón informació a través d’altres xarxes socials. La primera que vam tenir va ser el perfil de Twitter @taradell, que va néixer al maig de 2008, just un any després del naixement de la web. A twitter tenim més de 2.000 seguidors.

Tot seguit, vam obrir perfil de pàgina a Facebook on tenim més de 1.900 seguidors i que podeu seguir buscant a través de l’enllaç https://www.facebook.com/taradellbloc/.

L’última xarxa social que vam posar en marxa va ser un perfil d’Instagram a l’agost de 2014. Després de sis anys ja tenim quasi 1.700 seguidors i podeu seguir-nos a través del perfil @taradellpuntcom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments