Inici Actualitat La T-10 d’àlbums il·lustrats d’Anna Aparicio

La T-10 d’àlbums il·lustrats d’Anna Aparicio

0
COMPARTIR

Avui la protagonista de la nostra T-10 és l’il·lustradora taradellenca, Anna Aparicio. Ens proposa un recull d’àlbums il·lustrats. Aquesta és la seva selecció, i estan en ordre descendent des del 10 a l’1 i acompanyats per les seves portades.

10Salvatge‘ d’Emily Hughes

Debut de l’autora hawaiana Emily Hughes. Explica la història d’una nena que viu feliç a la natura, on els ossos l’han ensenyada a menjar, els ocells a parlar i les guineus a jugar. Ella és audaç, valenta i, per sobre de tot, lliure. Un dia, però, un nou animal arriba, un animal que, estranyament, se li assembla moltíssim.

Número de pàgines: 40

Idioma: català

Edició: 2015

Preu: 14,90 €

Premi Llibreter 2015 a millor Àlbum il·lustrat.

9L’illa‘ d’Armin Greder

Un matí, els habitants de l’illa van trobar un home a la platja, al lloc on el corrent del mar i el destí havien arrossegat el seu rai. L’home es va aixecar quan va veure que s’apropaven. No era com ells.

Número de pàgines: 30

Idioma: català

Edició: 2003

Preu: 14 €

8Mi hermano pequeño invisible‘ d’Ana Pez

Amagat sota una caixa de cartró, un nen camina per la ciutat, convençut que té el do de la invisibilitat. Però, no tan sols és invisible, sinó que, a més, és capaç de veures coses que són invisibles pe als altres… Tu també les pots veure! Posa’t les ulleres màqiques i descobreix el fantàstic món imaginari d’aquest petit heori.

Número de pàgines: 32

Idioma: castellà

Edició: 2017

Preu: 16 €

7Oh!‘ de Josse Goffin

Un clàssic contemporani de pàgines desplegables per conèixer l’Art i descobrir amb imatges enllaçades que allò que sembla una cosa, en realitat n’és una altra.

Número de pàgines: 20

Idioma: francès

Edició: 2003

Preu: 13 €

6‘La Poko i el timbal‘ de Mathew Forsythe

L’error més gran dels pares de la Poko va ser regalar-li un timbal. Ja havien comès altres errors… però el timbal va ser l’error més gran”. Animada pel seu pare, Poko surt al bosc amb el timbal. Hi ha tant de silenci que Poko comença a tocar el timbal per fer-se companyia. Ràpidament s’afegeixen un mapatxe que toca el banjo, un conill que toca la trompeta… i així fins a una multitud d’animals que els seguien i gaudien de la música. Quan el pare la crida per sopar, se sent una música de lluny cada vegada més forta. Finalment, la multitud entra a casa de Poko i s’emporta els pares amb ells. Al pare li sembla haver reconegut a la Poko al davant de la gentada. “I saps què?“, li diu a la mare. “Crec que és bastant bona!“.

Número de pàgines: 56

Idioma: català

Edició: 2020

Preu: 15,90 €

5‘La reina de las ranas‘ de Davide Cali/Marco Somà

Què ha de fer una reina de les granotes? Una reina de les granotes no pot parlar amb la resta de granotes, no pot mullar-se els peus, i ha de tenir una gran fulla de nenúfar per a ella sola. Ha de menjar només mosques grosses, donar ordres i castigar a les granotes si no obeeixen immediatament. Però, per què ella és la reina?

Número de pàgines: 36

Idioma: castellà

Edició: 2013

Preu: 14 €

4‘El teléfono de las ardillas‘ de Kazue Takahashi

“Al poble hi ha un instrument molt útil que es diu telèfon”. Aquest va ser el tema que es va discutir durant la reunió dels esquirols al bosc.

Número de pàgines: 20

Idioma: castellà

Edició: 2013

Preu: 13 €

3‘La noche de la visita‘ de Benoit Jacques

De nit. L’Abu està sola a casa esperant que la seva Caputxeta li porti el sopar. Apareix, en canvi, el Gran Llop Ferotge que, tractant de fer-se passar per repartidor de menjar a domicili per entrar a la casa, xocarà amb la inquebrantable sordera de la iaia, un mura infranquejable capaç de portar-lo al límit de la desesperació. Una història hilarant que posarà a prova els teus nervis.

Número de pàgines: 108

Idioma: castellà

Edició: 2010

Preu: 17 €

2‘D’aquí no passa ningú‘ d’Isabel Minhos Martins/Bernardo Carvalho

Hi havia una vegada un general que volia ser l’heroi d’una història. Però per tal que algú es converteixi en heroi d’una història, cal que faci alguna cosa que mereixi aquest honor: afrontar els perills amb coratge, atrevir-se a actuar quan es creu que s’ha de fer… i altres tants exemples que podríem donar. Malgrat això, el general d’aquesta història pensava que el camí més directe per convertir-se en heroi era aparèixer en un llibre. Fins i tot sense fer res d’especial. El general tenia un exèrcit de guàrdies que l’obeïa al peu de la lletra. Complien totes les ordres, fossin les que fossin. Un dia el general va prendre una decisió… Ben absurda, és clar!

Número de pàgines: 48

Idioma: català

Edició: 2017

Preu: 15 €

Premi Nacional de Còmic 2015 Portugal (millor il·lustració d’àlbum infantil)

1‘Eric‘ de Shaun Tan

Fa uns anys, un estudiant d’intercanvi va venir a viure amb nosaltres. No va voler utilitzar l’habitació de convidats, va preferir dormir a la despensa. “Ha de ser una cosa cultural”, va dir la mama. Tan ecantador com curiós, aquest estrany convidat cautiva el cor de qui el coneix. Mitjançant l’observació ens fem còmplices de la riquesa d’allò que és diferent.

Número de pàgines: 56

Idioma: castellà

Edició: 2010

Preu: 10 €

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments