Inici Actualitat Se suspèn el partit de futbol de Festa Major d’aquest dissabte per...

Se suspèn el partit de futbol de Festa Major d’aquest dissabte per un positiu de l’equip rival

0
COMPARTIR

Taradell no tindrà partit de futbol de Festa Major aquest dissabte. El partit, que havia d’enfrontar el primer equip de la UD Taradell i l’OAR Vic, s’ha suspès, ja que a l’equip vigatà aquest divendres es va confirmar que un jugador havia donat positiu de Covid-19 en una prova PCR realitzada durant la setmana.

Per prevenció i possibles contactes que hauria tingut amb integrants del propi equip, el partit no es jugarà. S’havia de disputar aquest dissabte a 2/4 de 6 de la tarda al camp de la Roureda i havia de comptar amb el tradicional xut de la pubilla de Taradell.

L’equip taradellenc havia iniciat els entrenaments de pretemporada aquesta setmana amb dues sessions, amb mesures preventives on els jugadors no fan servir els vestuaris ni les dutxes. El proper partit de la UD Taradell serà el dissabte 5 de setembre a la Roureda contra el Sant Julià a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments