Inici Actualitat Tot i la Covid-19, la caminada teatralitzada de la Festa d’en Toca-Sons...

Tot i la Covid-19, la caminada teatralitzada de la Festa d’en Toca-Sons 2020 aglutina uns 400 espectadors en tres dies

0
COMPARTIR

Aquest dimarts 25 d’agost s’han fet les últimes posades en escena de la caminada teatralitzada d’en Toca-Sons 2020, que proposen la comissió de la Festa i Canya que no és conya. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’han plantejat tres dies, ja que el 25 d’agost no s’ha celebrat l’entrada del bandoler Toca-Sons a la vila.

Durant tres dies (20, 21 i 25 d’agost) han passat quasi 400 persones per les diferents posades en escena que s’han realitzat. Una vintena d’actors i actrius han donat forma a una caminada que barrejava temàtica de les dues últimes que s’havien fet: ‘Caça de bruixes’ i ‘A la foscor d’en Toca-sons’. En aquesta ocasió, la proposta teatral, que es tornava a fer entre can Just i el parc de la Font Gran, giravan entorn del bandoler Jaume Masferrer, àlies ‘Toca-Sons’.

En total s’han realitzat poc més d’una trentena de posades en escena, ja que el públic hi assistia en grups petits i cada quart d’hora es donava sortida a un grup diferent.

Aquí podeu veure el vídeo que tancava la caminada:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments