Inici Actualitat Concert de versions de revetlla d’un dia de Festa Major amb ballada...

Concert de versions de revetlla d’un dia de Festa Major amb ballada de gegants i mercat del segle XVII

0
COMPARTIR

Un concert de versions va posar dinamisme i animació a un dilluns previ a la Festa Major que no va poder comptar aquest any amb el Toca-canalla ni amb l’Envelat de la Plaça de les Eres. Per això, a l’esplanada del davant de l’EAS Taradell, l’Ajuntament va programar-hi un concert amb la participació dels Paracaigudistes Acústics.

Va ser una vetllada tranquil·la, on hi van passar vora unes 300 persones que van poder seguir el concert asseguts en cadires, tot i que alguns es van quedar al perímetre exterior o en algun grupet petit a peu dret. Durant una hora i mitja es van poder escoltar versions de clàssics i temes més actuals, que van ser gaudits pel públic present.

Mentrestant, aquest dimarts dia central de la Festa Major també ha estat tranquil·let i amb menys afluència de gent. Sense l’amenaça d’en Toca-Sons ni l’organització de la xocolatada popular, la Colla Jove dels Geganters i Grallers de Taradell han ofert una ballada de gegants a la Plaça en un espai totalment perimetrat i que ha reunit grans i petits.

Paral·lelament, al voltant de la Sagrera també s’hi ha fet el tradicional mercat del segle XVII, tot i que amb la presència de menys paradistes i més distància de seguretat. L’espai ocupat també ha estat menor i s’havia de seguir un circuit que començava pel pas cap a la Rectoria, per seguir per la zona de l’entrada al campanar i acabar pel carrer de l’Església. Cal destacar que aquest dimarts al matí també estaven oberts la Torre de Don Carles i el Campanar per a tothom qui volgués visitar-lo i veure Taradell des d’un altre punt de vista.

Podeu veure més fotografies a la Galeria d’imatges de Festa Major 2020.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments