Inici Actualitat 38 persones s’atreveixen a participar al recuperat Concurs de crits i xiulets...

38 persones s’atreveixen a participar al recuperat Concurs de crits i xiulets de Taradell

0
COMPARTIR
Una jove participant al concurs de crits

La Plaça de les Eres va acollir aquest diumenge a la nit el Concurs de crits i xiulets, que Ràdio Taradell ha recuperat per Festa Major, després d’anys de l’última edició. Molts curiosos no es van voler perdre qui s’atrevia a cridar i xiular davant del públic i la participació va ser notable amb 37 persones que van passar per l’escenari de la glorieta.

La dinàmica del concurs consistia en xiular o cridar de la manera més forta possible i amb un sonòmetre es controlaven els decibels. El jurat, format per l’actual pubilla i hereu de Taradell i la pubilla sortint, s’encarregava de valorar l’originalitat. I és que en total es van donar quatre premis amb vals de 50 euros per poder gastar als comerços de l’Associació de Botiguers de Taradell.

Una participant a la categoria de xiulets

En l’apartat de crits és on hi va haver més participació amb un total de 29. El crit més fort va ser el que va fer en S. Pujadas arribant als 137 decibels. El crit més original va ser el que va fer la Noor Estragués.

En l’apartat de xiulets hi van prendre part 9 participants. El xiulet més fort va ser el que va fer la Laia Molist arribant als 132,1 decibels. Mentre que el premi al xiulet més original va ser per la Bet Pujols.

Un cop acabat el concurs la Plaça de les Eres, que estava perimetrada i només s’hi podia accedir amb registre previ, va acollir el concert de Tremendu. El músic Dani Rifà va animar la vetllada fins a la una de la matinada amb cançons i alguns acudits que va poder seguir el públic assegut amb cadires i separació.

Podeu veure més fotos a la Galeria d’Imatges de Festa Major.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments