Inici Actualitat Arnau Lledó torna a rebaixar el rècord en la 7a Cronodipòsit de...

Arnau Lledó torna a rebaixar el rècord en la 7a Cronodipòsit de Taradell i Mariona Conde s’imposa en categoria femenina

0
COMPARTIR

El taradellenc Arnau Lledó va tornar a superar el rècord de la Cronodipòsit de Taradell per segon any consecutiu, en la setena edició de la prova. Lledó va situar el crono en 35 segons 993 mil·lèssimes, un segon i mig per sota del millor temps que s’ha aconseguit en set edicions.

La prova va reunir 19 corredors en una edició marcada per les mesures preventives establertes tant per als participants com per al públic assistent. Als participants se’ls facilitava gel hidroalcohòlic a l’inici i final de la cursa, i a dalt del dipòsit també se’ls donava una mascareta quirúrgica. Cal destacar que, després que en l’edició anterior no hi participés cap noia, enguany hi van prendre part cinc participants en la categoria femenina.

Els participants havien de superar els 108 graons que té el dipòsit de can Costa i un petit circuit pels jardins en el menor temps possible. Per sisè any, la prova va comptar amb cronometratge professional. Arnau Lledó va guanyar la Cronodipòsit amb un temps total 35 segons i 993 mil·lèssimes (l’anterior record era de de 37 segons i 495 mil·lèssimes). En segona posició, un altre taradellenc, Oriol Vila, amb un temps de 38 segons i 714 mil·lèssimes. I en tercera posició Joel Collell amb un temps de 39 segons i 516 mil·lèssimes.

En categoria femenina va guanyar la taradellenca Mariona Conde amb un temps de 53 segons 865 mil·lèssimes, seguida per Míriam Galisteo de Teià amb un temps de 54 segons 487 mil·lèssimes. Tercera va ser Mireia Ocón de Premià de Dalt amb un temps d’1 minut 1 segon i 636 mil·lèssimes. Els tres primers van tenir premis. Podeu consultar els temps i les classificacions en aquest ENLLAÇ.

A banda de la competició, el nombrós públic present va poder aconseguir un premi amb el concurs d’instagram. Es va premiar la millor foto amb l’etiqueta #7acronodiposit. El premi va ser per @_corbo per aquesta foto i el premi un menú degustació per a dues persones a la Nonna Jovita.

La prova estava organitzada per Taradell.com, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Mèdic Estètic Osona, Mas Gasala, Cos Fisicwell, Badabadoc Comunicació i el patrocini d’Esports Autonell, el Xocolater de Taradell, Masia Vila-rasa, Centre Excursionista de Taradell i Nonna Jovita.

Podeu veure més fotos clicant a la imatge inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments