Inici Actualitat Jordi Mora serà un dels 12 finalistes del reality de Tik Tok...

Jordi Mora serà un dels 12 finalistes del reality de Tik Tok ‘La casa de Hype’

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Mora és un dels 12 finalistes per participar en el reality de Tik Tok ‘La casa de Hype’. Aquest dissabte li han comunicat que entrava a formar part del reality, després del procés de selecció que s’havia fet en les últimes setmanes a partir de votacions als candidats i influencers. Dilluns 17 d’agost entrarà a la casa durant una setmana.

Al final, en lloc de 20 finalistes, són 12 per qüestions d’aforament a causa de la Covid-19. Els escollits hauran de crear continguts i superar reptes per obtenir el títol de millor influencer. En Jordi Mora hi participa amb el nick @Kaisen1976. Es pot seguir a través de la xarxa Tik Tok (els que tinguin perfil) @lacasahypeespana.

‘La casa de Hype’ és una casa on conviuen diversos influencers que són creadors de continguts a la plataforma Tik Tok, una de les xarxes socials que han tingut més èxit en els últims mesos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments