Inici Actualitat El Birracrucis i la baixada de carretons de Taradell no es faran...

El Birracrucis i la baixada de carretons de Taradell no es faran aquest 2020, però el Consell de Joventut organitzarà propostes durant tres dies

0
COMPARTIR

La Festa Major de Taradell també es quedarà aquest 2020 sens dues altres activitats tradicionals. Es tracta de dues propostes que organitza el Consell de Joventut de Taradell.

En un comunicat a les xarxes socials, el Consell ha anunciat que el tradicional Birracrucis no s’organitzarà aquest any. Tot i que en un principi s’estava treballant amb un format diferent, amb taules i cadires en un espai únic i a l’aire lliure, al final tampoc s’organitzarà. Feia dos anys que el Birracrucis estava organitzat pel Consell de Joventut i formava part de la programació oficial de la Festa Major. Aquest any s’havia de celebrar la 21a edició i durant tots aquests anys serà la segona vegada que no se celebra.

Una altra activitat que tampoc es portarà a terme serà la Baixada de carretons habitual, que no tindrà cinquena edició. Des de feia dos anys se celebrava al carrer Centenari dels Ocellaires fins a rodejar la Plaça dels Homenatges a la vellesa i concentrava molt de públic.

Tot i l’anunci d’aquestes dues activitats que no es portaran a terme per culpa de la pandèmia, el Consell de Joventut de Taradell té previst anunciar aquesta propera setmana les propostes que organitzarà. En aquest cas, estaran concentrades al llarg de tres dies, el 20, 21 i 22 d’agost i prenent mesures preventives i sanitàries per tal de poder-les fer amb seguretat.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments