Inici Actualitat Suspesa la Festa d’en Toca-Sons 2020 a causa de la Covid-19

Suspesa la Festa d’en Toca-Sons 2020 a causa de la Covid-19

0
COMPARTIR

La Junta de la Festa d’en Toca-Sons ha decidit suspendre la 28a edició de la Festa a causa de la incertesa provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Segons explica la Junta en un comunicat, “creiem que el format de festa actual on el contacte entre bandolers, sometents i el públic assistent és constant, no s’adequa a la normativa actual que marquen les autoritats sanitàries. La junta, no vol organitzar la festa a mitges i creu que aquesta és l’opció més oportuna”. També assegura que s’han valorat molts factors, però “ens ha pesat més la responsabilitat com a població i la precaució”.

D’aquesta manera el proper 25 d’agost per primer cop en 28 anys, no arribarà el famós bandoler al poble de Taradell. El dimarts, però, no quedarà sense actes relacionats, ja que la Junta de la Festa d’en Toca-Sons ha decidit programar una nit més de la caminada terrorífica teatralitzada ‘Caça de bruixes’, que està prevista per als dies 20 i 21 d’agost. En aquest cas per al 25 d’agost de 7 a 9 del vespre es portarà a terme una caminada teatralitzada que serà un mixt entre ‘Caça de bruixes’ i la caminada ‘A la foscor d’en Toca-Sons’ que s’havia fet fa uns anys. La podran veure grups reduïts amb entrada anticipada. L’ús de la mascareta serà obligatòria, hi haurà protocol de prevenció i no hi haurà contacte entre actors i actrius i públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments