Inici Actualitat Davallada important de l’atur a Taradell durant el juliol de 2020

Davallada important de l’atur a Taradell durant el juliol de 2020

0
COMPARTIR

Aquest passat mes de juliol a Taradell es va registrar una baixada important de l’atur. Per segon mes consecutiu va baixar. En aquest cas, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’atur registrat a Taradell al juliol va ser de 248 persones sense feina. És a dir, 13 persones menys que un mes abans. Respecte a fa un any, però, la xifra és més alta ja que a l’agost de 2019 hi havia 231 taradellencs o taradellenques a l’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat al juliol també va ser més baix. Va disminuir en 267 persones. Ara mateix hi ha 9.126 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats, però, era molt més baixa, 7.164 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments