Inici Actualitat El Pujoló tanca amb concerts a la fresca el cicle ‘Surt del...

El Pujoló tanca amb concerts a la fresca el cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló, davant de l’EAS Taradell, va acollir aquest dissabte a la nit l’últim acte del cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’, programat per l’Ajuntament de Taradell. Diversos concerts de formacions taradellenques van protagonitzar la vetllada, que va reunir més de 150 persones.

La nit va iniciar-se amb l’actuació del grup El Replà dels Ignorants. Primer amb el taradellenc Manel Manzano i Ramon Cots, i en les últimes cançons amb la Sandra Valverde, que va interpretar versinos de cançons molt conegudes. A l’equador del concert va ser el torn per a la Serra Music Band, que molts taradellencs van descobrir. Aquesta banda, integrada per diferents joves residents del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Serra, va nèxier a partir d’un taller de música i compta amb vuit integrants del centre: l’Anas, la Bea, la Nina, l’Ela, la Marley, la Lia, l’Enjie i l’Àlex.

El concert es va tancar amb l’actuació del grup del taradellenc Dami Àlvarez. Acompanyat per David Costa, Sergi Gutiérrez, Pep López i Oge Àlvarez, van interpretar peces pròpies i també algunes versions d’artistes catalans i internacionals. El concert va desenvolupar-se amb un bon ambient i el públic assegut en cadires separades o ubicat en diferents punts de la zona del Pujoló.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments