Inici Actualitat Ariadna Lozano i Bruna Arumí guanyen el 3r Concurs d’art jove...

Ariadna Lozano i Bruna Arumí guanyen el 3r Concurs d’art jove de Taradell

0
COMPARTIR

Dissabte a la nit enmig del concert del cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’ es va fer el lliurament dels premis del 3r Concurs d’Art Jove de Taradell, convocat pel Puntal i l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració de l’Escola l’Arpa de Taradell.

Premi categoria A

En total 9 obres de cinc artistes diferents optaven a les dues categories del concurs. La temàtica sobre la qual havien de versar les obres era el ‘viatjar’. En la categoria A (nascuts entre 2003 i 2007), amb quatre obres presentades, l’obra premiada va ser “Viatge en el temps” de l’Ariadna Lozano. També es va donar un accèssit a l’obra “Records i Il·lusions” de Mireia Montaña.

Premi Categoria B

En la categoria B (nascuts entre el 1990 i el 2007), va guanyar l’obra “Un destí, per millorar el món” de Bruna Arumí i l’accèssit va ser per l’obra “El viatge de les tortugues marines” de Marina Allué. El premi per  votació popular entre les dues categories va ser per l’obra de Bruna Arumí. Entre totes les persones que van poder votar durant el dissabte a la nit es va sortejar un val de 30 euros per gastar en els comerços associats a l’Associació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments