Inici Actualitat El cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’ es tanca dissabte amb un...

El cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’ es tanca dissabte amb un concert d’artistes taradellencs

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la nit l’Ajuntament de Taradell programarà l’últim acte cultural del cicle ‘Surt del niu. Viu l’estiu’, que es va iniciar al juny. L’acte serà una nit de concerts de bandes taradellenques al bosc del Pujoló i començarà a 2/4 de 10 de la nit.

Cada actuació tindrà una durada de 30 minuts. Hi actuarà el taradellenc Dami Àlvarez. El cantant pujarà a l’escenari acompanyat de la seva banda de quatre músics (David Costa, Sergi Gutiérrez, Pep López i Oge Àlvarez) per oferir un concert amb algunes de les seves últimes composicions.

També hi actuarà la Serra Music Band, el projecte musical que va néixer a l’entorn del Centre que acull joves residents tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència. La formació, que va nèxier a partir d’un taller de música, compta amb vuit integrants del centre: l’Anas, la Bea, la Nina, l’Ela, la Marley, la Lia, l’Enjie i l’Àlex.

Pel Pujoló també hi passarà el grup El Replà dels Ignorants amb el taradellenc Manel Manzano, acompanyat per Ramon Cots i Sandra Valverde, que interpretaran covers de les seves influències.

Cal destacar que també s’aprofitarà l’acte per fer l’entrega de premis del 3r Concurs d’Art Jove, organitzat pel Servei d’informació juvenil El Puntal i l’Ajuntament de Taradell en col·laboració amb l’Escola municipal l’Arpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments