Inici Actualitat 45 beneficiaris dels ajuts de l’Ajuntament de Taradell a comerços i autònoms...

45 beneficiaris dels ajuts de l’Ajuntament de Taradell a comerços i autònoms per la Covid-19

0
COMPARTIR

Un total de 45 autònoms o establiments rebran un ajut de l’Ajuntament de Taradell per compensar l’impacte que va suposar el confinament a causa de la Covid-19. En total l’Ajuntament ha rebut 45 sol·licituds per acollir-se a aquestes subvencions. Per aquest motiu, s’arribaran a donar uns 45.000 euros.

En concret, els autònoms sense local obert al públic que han sol·licitat l’ajut rebran un màxim de 800 euros cadascun, mentre que els comerços o establiments amb un local obert al públic rebran un màxim de 1.000 euros. Aquests ajuts permetran paliar, per exemple, part de l’IBI, lloguers pagats, part de la taxa d’escombraries i el fet de no haver pogut tenir activitat durant les setmanes de confinament domicilari.

A partir d’aquesta setmana ja es començaran a tramitar els ajuts. Com que la línia d’ajuts estava pressupostada per a uns 90.000 euros, l’Ajuntament té previst guardar els 45.000 restants de cara a la tardor per si calgués afrontar alguna altra necessitat o situació a causa de la pandèmia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments